Activiteiten en Blogs

Zoals jullie misschien al gezien hebben, is er vanaf nu een Activiteiten pagina. Hierop komen al de activiteiten die TP+ gaat organiseren. De Homepagina gaat vanaf nu gebruikt worden voor iets nieuws…

Even voorstellen…

Ik ben Ebu Aslan (25), oud TP-student en ik schrijf graag blogs over dingen die ik tegen kom/kwam op mijn werk en stage. Ik ben nu een paar jaar jongerenwerker en doe dit werk met hart en ziel. Samen met TP+ hebben we bedacht dat het leuk zou zijn om columns te schrijven voor de TP’er.

Naast dat ik het leuk vind om blogs te schrijven vind ik het ook leuk om voor groepen te staan en mijn PGT (in mijn tijd CCT) skills toe te passen. Mensen omschrijven mij als enthousiast en energiek (soms misschien te energiek, oeps). Oh en het is heel fout om dit van jezelf te zeggen maar ik vind dat ik best wel wat gevoel voor humor heb. Dus als je mij ergens rond ziet lopen, vertel gerust je beste (of meest foute) mop.

PS: Als je een onderwerp hebt waar je over wil schrijven (of mij laten schrijven) let me know!