TP+ organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn gericht op de studie, maar ook op het leren kennen van nieuwe mensen, gezelligheid en leuke dingen!

Online Workshop Gebarentaal

Online lijkt het nieuwe normaal geworden. Daarom doen wij mee en gaat TP+ online! Op maandag 11 mei organiseren wij een online workshop gebarentaal! Naast de workshop vertelt Esmeralda ook nog wat over haar werk als begeleider voor doofblinde mensen.

Nog even in het kort:
Wat: Workshop gebarentaal
Wanneer: Maandag 11 mei
Tijdstip: 15.00 uur
Waar: In je woonkamer, op het balkon, waar je maar WiFi hebt!


WoMiBo Special Q&A

Als TP’er kun je veel kanten op! Het werkveld is erg breed en veranderd snel. Weet jij al wat je wilt worden? Tijdens de WOMIBO SPECIAL Q&A TP Werkveld vertellen TP studenten of afgestudeerde TP’ers over hun ervaringen in het werkveld.

Op woensdag 29 april trapt Jiska Meulman af en vertelt wat over haar stage ervaring als TP’er in de IT.

Nog even in het kort:
Wat: WOMIBO SPECIAL TP Werkveld
Wanneer: Woensdag 29 april
Tijdstip: 15 uur (duurt ongeveer 1 uur).
Waar: In je woonkamer, op het balkon, waar je maar WiFi hebt!


KOSS Pubcrawl Deventer!

Hou jij van gezelligheid en drink je daar graag een biertje of wijntje bij? Dan nodigen de studieverenigingen van Deventer je graag uit om mee te doen aan de Pubcrawl!

Je zult kennismaken met 6 bekende kroegen in Deventer voordat we met z’n allen eindigen in de Tijd voor de laatste ronde. De Pubcrawl zal plaatsvinden op 2 april en we verzamelen tussen 18:00 – 19:00 bij DAVO Bieren waar de groepen worden ingedeeld. Het is mogelijk om van tevoren bij DAVO (op eigen kosten) een hapje te eten, hiervoor moet je wel eventjes zelf reserveren! Om uiterlijk 19:00 beginnen we met de Pubcrawl.

Voor maar €13,50 kan ook jij meedoen met dit ongelofelijk gezellige event, kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 maart in de centrale hal van het Saxion.


Aanvullende info:
Datum:
2 April
Prijs: €13,50,- leden en €15 niet leden.
Kaarten: Vanaf 9 maart verkrijgbaar in de centrale hal
Startlocatie: DAVO Bieren
Verzamelen: Tussen 18:00 – 19:00
Eindlocatie: De Tijd


Op vrijdag 13 maart gaat TP+ op excursie naar het MuZIEum in Nijmegen!

Tijdens de excursie kan je ervaren hoe het is om slechtziend te zijn, door middel van een virtual reality bril! We gaan een uur lang door de stad wandelen, begeleid door een gids.

Als je nou denkt, dit heb ik altijd al eens willen doen, meld je dan nu aan via de link hieronder!

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_7UkBJfrJziLixgx


Datum: vrijdag 13 maart
Tijdstip: de rondleiding start om 14.00

Exclusief voor leden en de deelname is gratis!


Let op, helaas kunnen we, vanwege de soort activiteit maar met een beperkt aantal mensen die kant op. De selectie vindt d.m.v. een loting plaats. Aanmelden kan tot zaterdag 7 maart 17.00, daarna zal de loting plaatsvinden.