TP+ organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten. Deze activiteiten zijn gericht op de studie, maar ook op het leren kennen van nieuwe mensen, gezelligheid en leuke dingen!


De lezing van Ferry Zandvliet!

Op 13 november 2015 werden er meerdere aanslagen gepleegd in Parijs. Ook de aanslag in het Bataclan bij het concert van de Eagles of Death Metal was hier een van. Tijdens deze aanslag kwamen 89 mensen om het leven en raakte 300 mensen gewond. Een van de mensen die aanwezig was bij de aanslag was Ferry Zandvliet. De aanslag heeft natuurlijk zijn leven veranderd. In de lezing gaat Ferry vertellen over zijn verhaal: Hoe hij is omgegaan met de na-effecten van een aanslag, hoe hij bijvoorbeeld bevriend is geworden met de vader van een aanslagpleger en hoe deze gebeurtenis heeft kunnen omdraaien naar iets positiefs!

De lezing zal online plaatsvinden op 22 mei om 19:00 uur. Je kunt je aanmelden via Qualtrics: https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5yx0HZyQRFnsel8

• Voor leden is deze lezing gratis!
• Voor niet leden kost de lezing 2 euro!

Na het aanmelden via Qualtrics gaan wij aan de slag met jouw aanmelding en zul je op de dag zelf een linkje krijgen naar de online omgeving waar de lezing plaats zal vinden. Tot dan!😄


Discobingo met TP+ en De Bisschop!

Op 5 mei heeft TP+ een online Discobingo gehouden samen met De Bisschop. Via Zoom gaf Rhandy, de host van De Bisschop ons een leuke avond doormiddel van allerlei muzieknummers. Had je die muzieknummers op jouw kaart? Dan mocht je ze afstrepen!


De TP+ Welzijnsweek!

In de week van vier april werden er vijf dagen lang elke dag tips gegeven aan onze leden over hoe ze mentaal gezond konden worden en ook hoe ze de mentale gezondheid in stand konden houden!


De TP+ Bingoavond!

Op donderdag 25 februari om 20:00 uur was er de grote bingoavond voor alle TP+ leden!
De bingoavond werd gehost door Christiaan en Laura, er werden die avond hele leuke prijzen weggegeven aan hen die wonnen!


Lezing van Wendelien Fischer!

8 diagnoses hebben, maar nog steeds niet weten wat er nu precies aan de hand is ⁉️. Dat is toch om gek van te worden? Het is Wendelien Fischer overkomen. Op dinsdag 16 februari om 20:00 🕙 uur gaf Wendelien een lezing aan ons waar in ze vertelde over haar ervaring met de GGZ, hier kwamen dingen aan bod als depressie, verslaving en psychoses.


Open Nederlandse Quiz Contest!

It’s pubquiz time!🕐 Op 6 februari 2021 vond de jaarlijkse Open Nederlandse Quiz Contest plaats. Dit is een groot quiz evenement dat plaatsvindt in de Martinikerk te Groningen. Nationale en internationale teams hebben tijdens deze quiz gestreden om de titel ‘Beste Quiz Team van 2021’ en ‘Beste Studenten Quiz Team van 2021’.


Online disco!

Op vrijdag 18 december was er een online disco om te vieren dat 2020 bijna voorbij was. Bij de disco kon iedereen losgaan op zijn of haar favoriete muziek. Dit kon door middel van een app waarin iedereen zelf ook muziek kon toevoegen!


Online Popquiz met Frank Visscher!!

28 november is er in samenwerking met Frank Visscher een online popquiz georganiseerd. Aangezien de coronamaatrelingen weer scherper werden is dit dus online georganiseerd. Ondanks dat het helaas online moest is het toch nog een groot succes geworden aangezien er bijna 25 teams mee hebben gedaan! Iedereen heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad en er zijn mooie prijzen gewonnen.


Kroegentocht door Deventer

Op 9 oktober zijn we met 7 groepen van 4 door heel Deventer heen gegaan om 7 leuke en lokale kroegen af te gaan. Op deze manier hebben de leden die bekend waren met Deventer, de leden die onbekend waren in Deventer alle leuke plekjes laten zien. Na afloop is er nog een kleine quiz gespeeld met details over de kroegen waar de groepen langs zijn gegaan. Deze quiz is gewonnen door “Team Pepi”.


Excursie naar het Muzieum!

Op 2 oktober is TP+ met een groep naar Nijmegen gegaan om het Muzieum te beleven. Aangezien het door de coronacrisis niet door heeft kunnen gaan op de origineel geplande datum. Het Muzieum was een geweldige manier voor ons om te ervaren hoe het is om met een gezichtsbeperking te leven. Er is veel geleerd maar vooral ook veel lol gemaakt tijdens deze excursie!


Online Workshop Gebarentaal

Online lijkt het nieuwe normaal geworden. Daarom doen wij mee en gaat TP+ online! Op maandag 11 mei organiseren wij een online workshop gebarentaal! Naast de workshop vertelt Esmeralda ook nog wat over haar werk als begeleider voor doofblinde mensen.

Nog even in het kort:
Wat: Workshop gebarentaal
Wanneer: Maandag 11 mei
Tijdstip: 15.00 uur
Waar: In je woonkamer, op het balkon, waar je maar WiFi hebt!


WoMiBo Special Q&A

Als TP’er kun je veel kanten op! Het werkveld is erg breed en veranderd snel. Weet jij al wat je wilt worden? Tijdens de WOMIBO SPECIAL Q&A TP Werkveld vertellen TP studenten of afgestudeerde TP’ers over hun ervaringen in het werkveld.

Op woensdag 29 april trapt Jiska Meulman af en vertelt wat over haar stage ervaring als TP’er in de IT.

Nog even in het kort:
Wat: WOMIBO SPECIAL TP Werkveld
Wanneer: Woensdag 29 april
Tijdstip: 15 uur (duurt ongeveer 1 uur).
Waar: In je woonkamer, op het balkon, waar je maar WiFi hebt!


KOSS Pubcrawl Deventer!

Hou jij van gezelligheid en drink je daar graag een biertje of wijntje bij? Dan nodigen de studieverenigingen van Deventer je graag uit om mee te doen aan de Pubcrawl!

Je zult kennismaken met 6 bekende kroegen in Deventer voordat we met z’n allen eindigen in de Tijd voor de laatste ronde. De Pubcrawl zal plaatsvinden op 2 april en we verzamelen tussen 18:00 – 19:00 bij DAVO Bieren waar de groepen worden ingedeeld. Het is mogelijk om van tevoren bij DAVO (op eigen kosten) een hapje te eten, hiervoor moet je wel eventjes zelf reserveren! Om uiterlijk 19:00 beginnen we met de Pubcrawl.

Voor maar €13,50 kan ook jij meedoen met dit ongelofelijk gezellige event, kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 maart in de centrale hal van het Saxion.


Aanvullende info:
Datum:
2 April
Prijs: €13,50,- leden en €15 niet leden.
Kaarten: Vanaf 9 maart verkrijgbaar in de centrale hal
Startlocatie: DAVO Bieren
Verzamelen: Tussen 18:00 – 19:00
Eindlocatie: De Tijd


Op vrijdag 13 maart gaat TP+ op excursie naar het MuZIEum in Nijmegen!

Tijdens de excursie kan je ervaren hoe het is om slechtziend te zijn, door middel van een virtual reality bril! We gaan een uur lang door de stad wandelen, begeleid door een gids.

Als je nou denkt, dit heb ik altijd al eens willen doen, meld je dan nu aan via de link hieronder!

https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_7UkBJfrJziLixgx


Datum: vrijdag 13 maart
Tijdstip: de rondleiding start om 14.00

Exclusief voor leden en de deelname is gratis!


Let op, helaas kunnen we, vanwege de soort activiteit maar met een beperkt aantal mensen die kant op. De selectie vindt d.m.v. een loting plaats. Aanmelden kan tot zaterdag 7 maart 17.00, daarna zal de loting plaatsvinden.