Een nieuw jaar, een nieuw bestuur, een nieuwe uitdaging!

Hoi allemaal!
Ik ben Sharon Rispens en na Daan is de beurt nu aan mij om me aan jullie voor te stellen. Dit jaar is de eer aan mij om de functie van voorzitter te vervullen. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie te zien en leren kennen het komende jaar, en dus zal ik ook even de tijd nemen om mezelf voor te stellen… so this is me!

Ik ben 24 jaar en woon al zo ongeveer m’n hele in het mooie Deventer. Ik ben net begonnen aan het tweede jaar van de opleiding, dus ik loop hier voorlopig nog wel even op school rond. In m’n vrije tijd zit ik graag op het terras, lekker aan de wijn, gezellig samen met vrienden of familie. Maar ik vind het ook heel leuk om te helpen bij de verschillende activiteiten die Saxion organiseert, zoals hele lieve kiddo’s begeleiden tijdens de HOI-dagen! 

Als jullie het nou gezellig vinden om ‘in real life’ kennis te maken (ik vind het wel heul gezellig!) kom dan gezellig een keer langs bij lokaal B3.19 (ons mooie hok)!

Tot snel in het mooie TP+ hok!
Sharon Rispens
Voorzitter TP+