Een nieuw jaar, een nieuw bestuur, een nieuwe uitdaging!

Na Daan en Sharon is het mijn beurt om me voor te stellen. Mijn naam is Loes Bloo en ik ben jullie nieuwe activiteitencommissaris! Ik ben 23 jaar, woon in de buurt van Deventer en ben al weer bezig met het vierde jaar op Saxion. 

Jullie hebben mij vast wel eens zien lopen samen met mijn allerliefste en enthousiastste hondenvriendinnetje Rena, ze is mijn blindengeleidehond. Voor de ouderejaars, Djairi geniet nu van haar welverdiende pensioen. Tijdens haar werk als blindengeleidehond, wanneer ze haar paarse jas aan heeft, mag ze niet afgeleid worden. Wil je haar toch een keer aaien? Kom dan even naar ons hok en misschien maakt Rena dan even tijd voor een knuffel! 

Samen met de allerleukste activiteitencommissie bedenk en organiseer ik de activiteiten voor dit studiejaar! Als je een leuk idee voor een activiteit hebt, spreek me dan vooral aan, voor een andere vraag of om even gezellig te kletsen mag dat natuurlijk ook altijd! 

Ik kijk er naar uit om jullie tijdens de activiteiten van TP+ te ontmoeten!