Een nieuw jaar, een nieuw bestuur, een nieuwe uitdaging!

Last but not least, it’s me! Sommigen noemen me Jamie, maar ik reageer ook op Neemie of Maymie en ik ben jullie nieuwe secretaris! 


Ik ben 19 jaar en woon in Borne, dit ligt tussen Almelo en Hengelo, samen met mijn ouders en vier hondjes. Dit jaar ben ik begonnen met mijn tweede jaar op de opleiding en tot nu toe vind ik het ontzettend leuk. 


Mocht ik naast school en bestuur nog vrije tijd hebben, wat ik niet heb; vind ik het gezellig om een film te kijken, met vrienden af te spreken of een terras te pakken. Ook is het belangrijk om sarcastisch te blijven en te lachen om jezelf!


Mochten jullie nog ideeën hebben of heb je iets wat je ontzettend graag zou willen doen als activiteit, laat het ons even weten via de mail of kom gezellig langs in het hok (B3.19)! De deur staat altijd open, zo niet; dan geen stress, de deur klemt gewoon enorm!


Het lijkt me super om jullie te ontmoeten!

Image may contain: 1 person, indoor and close-up