Een nieuw jaar, een nieuw bestuur, een nieuwe uitdaging!

Elke week zal een bestuurslid zich even voorstellen, aan Daan de eer om dit als eerste te doen.

Ik ben Daan van Doorn, en mag dit jaar jullie penningmeester zijn (of schatkistbewaarder, het is hoe je het wil noemen).

Ik ben 22 jaar, en ik woon sinds een dikke anderhalf jaar in Deventer op mn studentenkamertje. Ik ga dit jaar met mijn 4e jaar alweer beginnen, na de hoofdstroom Gezondheidspsychologie en de minor Neuropsychologie te hebben gedaan. Vorig jaar was ik lid van de activiteitencommissie, en de ouderejaars weten natuurlijk dat de activiteiten van vorig jaar meer dan geslaagd waren 🙂

In mijn vrije tijd kun je me vinden in de kroeg (alleen om te werken natuurlijk), bij de Taekwon-Do vereniging en niet te vergeten met vrienden en vriendinnen!

Ik heb er veel zin in dit jaar, en tot de woensdagmiddagborrel!