Bestuursleden gezocht

Wil jij jezelf ontwikkelen, je netwerk verbreden, je inzetten voor de medestudenten en daarnaast een jaar vol oneindige gezelligheid hebben? Word dan bestuurslid van TP+!!

Het eerste deel van het schooljaar zit er al bijna weer op. Dit betekend dat we voor het schooljaar 2020-2021 al weer op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Het lijkt misschien nog ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt!

Voor het nieuwe schooljaar zijn we opzoek naar leuke mensen om het vijfde bestuur van Studievereniging TP+ mee te vormen. Er zijn verschillende functies, allemaal met hun eigen omschrijvingen en taken. Via de links hieronder kan je meer informatie vinden over de verschillende functies, maar natuurlijk mag je voor meer informatie ook altijd even langskomen bij de verenigingsruimte, B3.19. Hier zitten altijd wel bestuursleden die je verder willen helpen!

Voorzitter

Vice-voorzitter

Secretaris

Penningmeester

Activiteiten Commissaris

Promotie Commissaris


Ben je al enthousiast, of wil je graag wat meer weten? Stuur dan een mailtje naar tp-plus@saxion.nl of een berichtje naar +31 6 19869024 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.