Het zelfbeeld van een kind – Lezing met Steven Pont

UPDATE: ‘Het zelfbeeld van een kind – Lezing met Steven Pont’ gaat niet door in verband met de heftige storm van 18 januari. Uiteraard gaat veiligheid voor en wordt de lezing op een ander moment gehouden.                            

Begin het jaar goed met een interessante lezing van niemand minder dan ontwikkelingspsycholoog Steven Pont! TP-studenten, en in het bijzonder O&O-studenten (Ontwikkelingspsychologie & Orthopedagogiek), mogen dit zeker niet missen!

Onze kinderen worden niet met een zelfbeeld geboren. Dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. In ongeveer drie kwartier legt ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont uit hoe dat proces in zijn werk gaat en hoe we dat kunnen optimaliseren. Van wolfskinderen, het nut van ballen in de sloot, Harvard, en het leven op onbewoonde eilanden, naar de rol die ouders en andere opvoeders (en onderwijzers!) hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook steviger in de wereld kan staan!
 
Steven Pont is voormalig onderwijzer, maar vandaag de dag ontwikkelingspsycholoog, mediator en relatie- en gezinstherapeut. Hij schrijft over psychologie en opvoeding voor o.a. het Parool, AD en Wij Jonge Ouders. Steven heeft meerdere (kinder)boeken geschreven en meegewerkt aan televisieprogramma’s als Big Brother, SOS Sonja en Mannen van een Zekere Leeftijd. Dit voorjaar is hij jurylid in het programma De Slechtste Echtgenoot van Nederland. Verder geeft Steven trainingen, lezingen en workshops die allemaal terug te voeren zijn op zijn specialisatie: de psychologie!
 
Aanmelden is niet nodig! Leden kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen. Niet-leden betalen €3,- voor deelname.
 
Laat wel even weten of je komt op ons evenementenpagina (dan kunnen wij rekening houden met je komst): https://www.facebook.com/events/1638441452866171/
 
Op het nieuwe jaar! Tot dan!
 

Wanneer: Donderdag 18 januari, 2018

Hoe laat: Vanaf 16:00 tot 17:15

Waar: Saxion Deventer, ruimte wordt nog bekend gemaakt

Entree leden: Gratis voor leden (op vertoon van je ledenpas)

Entree niet-leden: €3,- per persoon

Bezoek ook eens Steven Ponts website: www.stevenpont.nl

 
Bezoek onze evenementenpagina op Facebook voor tijdige updates en geef ons een duimpje!  Like button