Panelbijeenkomst & Borrel; Onderwijs, technologie & dé TP’er

Aanstaande donderdag 2 Juni om 16:00 wordt er een panelbijeenkomst gehouden in lokaal D4.33 door vierdejaars TP-student Joris Brussee!

Het thema betreft de toekomst van de TP’er in een veranderende werkveld, waarbij technologie een nog grotere rol gaat spelen.         

Ook in de opleiding wordt deze verandering meer kenbaar door een vernieuwd curriculum en wekt dit de vraag op wat dit betekent voor de TP’er van vandaag, want waar liggen onze kansen op het werkveld, en welke competenties moet een TP’er bezitten?

Tijdens de bijeenkomst dagen wij jou uit om hierover mee te discussiëren. Welke competenties missen we nog in de opleiding? Welke verwachtingen zijn er omtrent aansluiting van competenties met het werkveld? En hoe kijk jij aan tegen het veranderde focus naar meer technologie?

Kom aanstaande donderdag 2 Juni om 16:00 langs bij lokaal D4.33 om mee te praten over deze onderwerpen! Na de panelbijeenkomst vindt er om 17:30 een borrel plaats in dezelfde ruimte!

Hoe kan ik de panelbijeenkomst bijwonen?
Iedereen kan de panelbijeenkomst bijwonen. We zouden wel graag van je willen vragen om aan te melden via de evenementenpagina op Facebook. Zo kunnen wij rekening houden met het aantal mensen in verband met de borrel.
 

Data
Waar: Ruimte D4.33, Saxion Hogescholen, Handelskade 75 Deventer
Wanneer: Donderdag 2 Juni
Hoe laat: Van 16:00 tot 17:30, vanaf 17:30 is er een borrel tot 19:00.
Kosten borrel: Gratis voor deelnemers van de panel!

 
Kijk voor meer informatie op onze evenementenpagina en geef ons een duimpje! Like button