Partners & sponsoren

Studievereniging TP+ werkt samen met:

 

Wij werken samen met StudyStore! Bij StudyStore vind je alle boeken die je nodig hebt om je studie te doorlopen! Zoek je naar een mooie deal? Bestel dan eenvoudig je boeken via StudyStore en je krijgt €5,- korting op je lidmaatschap bij Studievereniging TP+!

 

Wij werken samen met Knaek! Met de studentenkortingsapp Knaek ontvang je de hoogste studentenkortingen in Deventer, alle andere studentensteden van Nederland en op online bestellingen. Bekijk alle kortingen van Knaek op www.knaek.nl/studentenkorting/deventer.

 

Naast de studie Toegepaste Psychologie ervaring op doen in een studiegerelateerde sector? Met de samenwerking tussen TP+ en Aethon wordt dit mogelijk gemaakt! Talent in goede banen leiden, dat is wat we doen. We dagen je uit, leiden je op en bieden jou de kickstart van je carrière. Jouw voorsprong begint bij Aethon!

 

Het Koepel Overleg Studenten Saxion zet zich in om studieverenigingen en studenten samen te brengen! Studievereniging TP+ werkt samen met KOSS en de studieverenigingen van Ledenraad-Deventer om leuke activiteiten te organiseren zoals gezellige borrels en toffe feestjes!

 

Studievereniging TP+ is gevestigd bij het Saxion in Deventer. De Studievereniging is opgericht door enthousiaste Saxion-studenten van de Academie Mens & Arbeid (AMA)! Wij werken dan ook soms samen met de AMA om leuke activiteiten te organiseren voor de studenten!