Seksuele Diversiteit – Lezing COC Nederland

Velen hebben het waarschijnlijk wel meegekregen; begin april zijn er in Arnhem twee homoseksuele mannen mishandeld door een groepje jongeren. De twee mannen zijn naar de media met hun verhaal gestapt, waar zelfs de politiek door geraakt werd.                              

De hand-in-hand actie, die Alexander Pechtold begon, gaf voor vele mensen aan dat dit voorval een big deal was. “Hoe kan dit nog voorkomen in Nederland?” vroegen velen zich af, maar voor sommige mensen was dit helaas een dagelijkse bezigheid.

Als TP’er krijg je te maken met mensen die dit soort voorvallen in verschillende gradaties hebben meegemaakt. Of mensen die moeite hebben met zichzelf te zijn als het gaat om seksuele oriëntatie of gender.

Tijdens de opleiding TP weten wij hoe wij sensitief moeten zijn in cultuur, in opvoeding, in geloof, en in gesteldheid van psyche. Maar weet jij hoe je sensitief moet zijn als het gaat om seksuele oriëntatie of gender?

Samen kijken wij naar deze onderwerpen, maar ook naar de discriminatie die het meebrengt, hoe wij als samenleving hier naar kijken en hoe jij het verschil kan maken!

Deze lezing wordt gegeven door COC Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door Studievereniging TP+


Wanneer: Woensdag 14 juni 2017

Hoe laat: 16:00 – 18:00

Waar: Saxion Hogeschool Deventer (ruimte wordt nog bekend gemaakt)

Kosten: Gratis en voor nop!

Bezoek onze evenementenpagina op Facebook voor tijdige updates en geef ons een duimpje!  Like button