Terug van weggeweest: Het zelfbeeld van een kind *UPDATE*

UPDATE: ‘Het zelfbeeld van een kind – Lezing met Steven Pont’ gaat niet door in verband met ziekte en wij wensen de spreker uiteraard van harte beterschap! De lezing is verschoven naar volgend collegejaar (2018 – 2019).                    

Aan het begin van dit jaar keken wij erg uit naar Steven Ponts lezing over ‘het zelfbeeld van een kind’. Helaas gooide de storm van 18 januari roet in het eten! Maar ondanks weer en wind kunnen wij gelukkig mededelen dat ontwikkelingspsycholoog Steven Pont naar
Studievereniging TP+ komt! TP-studenten, en in het bijzonder O&O-studenten (Ontwikkelingspsychologie & Orthopedagogiek), mogen dit zeker niet missen!
 
Onze kinderen worden niet met een zelfbeeld geboren. Dat zelfbeeld wordt vooral door de omgeving gemaakt. In ongeveer drie kwartier legt ontwikkelingspsycholoog en gezinstherapeut Steven Pont uit hoe dat proces in zijn werk gaat en hoe we dat kunnen optimaliseren. Van wolfskinderen, het nut van ballen in de sloot, Harvard, en het leven op onbewoonde eilanden, naar de rol die ouders en andere opvoeders (en onderwijzers!) hebben in de manier waarop een kind over zichzelf nadenkt en ook steviger in de wereld kan staan!
 
Steven Pont is voormalig onderwijzer, maar vandaag de dag ontwikkelingspsycholoog, mediator en relatie- en gezinstherapeut. Hij schrijft over psychologie en opvoeding voor o.a. het Parool, AD en Wij Jonge Ouders. Steven heeft meerdere (kinder)boeken geschreven en meegewerkt aan televisieprogramma’s als Big Brother, SOS Sonja en Mannen van een Zekere Leeftijd. Dit voorjaar is hij jurylid in het programma De Slechtste Echtgenoot van Nederland. Verder geeft Steven trainingen, lezingen en workshops die allemaal terug te voeren zijn op zijn specialisatie: de psychologie!
 
 
Laat ook even weten of je komt op ons evenementenpagina (wel zo leuk voor ons)!
 
Wij zien je graag op woensdag 04 april (zonder storm uiteraard)!
 

Wanneer: Woensdag 04 april, 2018

Hoe laat: Vanaf 15:00 tot 16:15

Waar: Saxion Deventer, C1.73

Entree leden: Gratis voor leden (op vertoon van je ledenpas)

Entree niet-leden: €3,- per persoon

Bezoek ook eens Steven Ponts website: www.stevenpont.nl

 
Bezoek onze evenementenpagina op Facebook voor tijdige updates en geef ons een duimpje!  Like button