Terugblikken en vooruitkijken, TP+ in 2016…

Het jaar 2015 was voor velen een bewogen jaar, zo ook voor ons als leden van de studievereniging voor Toegepaste Psychologen! Het belangrijkste hoogtepunt was uiteraard de oprichting van de studievereniging zelf, met dank aan onze enthousiaste TP’ers!                                                             

Ook hebben we onze eerste lezing georganiseerd, gezellige borrels gehouden en we hebben veel nieuwe leden mogen verwelkomen!

Ook in 2016 willen wij iets extra’s geven aan de TP’er! Door het stijgen van het aantal leden kunnen wij vanuit TP+ meer activiteiten organiseren. Zo is er met een aantal enthousiaste groep studenten een taakgroep gevormd, met als doel om activiteiten op het AZC te organiseren. Een mooie manier voor TP’ers om ervaring op te doen. Daarnaast organiseren we vanuit TP+ binnenkort onze tweede lezing, waarover we op dit moment nog niets gaan verklappen.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om te weten wat voor soort activiteiten jij graag zou willen zien! We zijn dan ook heel benieuwd naar jou mening! Heb je een leuk idee, of is er iets wat je graag zou willen zien? Kom dan woensdag 20 januari naar de open vergadering voor een lekkere kop koffie of thee en geef je input. Alle studenten en docenten zijn welkom om hun creatieve ideeën met ons te delen!

We streven ernaar om samen met jou van 2016 een leuk en leerzaam jaar te maken!

_____________________________________________________________________________

Open vergadering (Thema: Activiteiten)

Wanneer: Woensdag 20 januari
Hoe laat: 15:45 tot 18:00
Lokaal: A 2.47
Locatie: Saxion Hogescholen Deventer, Handelskade 75
_____________________________________________________________________________