TP+ bij Nationale Depressie Kennistest *UPDATE*

UPDATE: Helaas is door een gebrek aan tickets het uitstapje naar ‘BNNVARA’S Nationale Depressie Kennistest’ komen te vervallen. Een vervangend uitstapje wordt geregeld voor het volgend collegejaar (2018 – 2019)!                                                                                     

Sommige tradities moeten in stand gehouden worden! Zo ook ons jaarlijks uitje naar een televisiestudio (vorig jaar zaten wij gezellig bij twee afleveringen van De Wereld Draait Door)!

Ons uitstapje voor dit jaar is er één die je zal aanspreken als TP’er; BNNVARA’s Nationale Depressie Kennistest! Een ontzettend leuk uitje, waarbij je er ook nog eens iets van opsteekt!

Sophie Hilbrand presenteert BNNVARA’s Depressie Kennistest: een informerende, maar tegelijkertijd ook luchtige test die depressies bespreekbaar maakt. Voor TP-studenten die wellicht het werkveld betreden van de Klinische Psychologie/Gezondheidspsychologie is het van belang om te weten hoe je een depressie kan herkennen. In vier spelrondes beantwoorden zowel Beroemde Nederlanders als het publiek vragen over o.a. verschillende soorten depressies, de biologie hierachter, symptomen en behandelingen. Na afloop van de kennistest is iedereen in staat om de signalen van een depressie te herkennen.

Gedurende de uitzending ontvangt Sophie verschillende bekende gasten die vertellen over hun persoonlijke ervaringen. Hoe was het voor hen om een depressie te hebben? Hoe klommen zij uit het dal? Wat heeft hun omgeving daarin betekend?

Dus weet jij alles over depressies? Wil jij je kennis peilen? Of wellicht is dit een goed moment om op die ene tentamen voor te bereiden? Meld je dan nu aan, test je kennis en doorbreek het taboe samen met BN’ers. Hopelijk zien wij je dan!

Uiteraard bedanken wij, van Studievereniging TP+, BNNVARA voor de uitnodiging en de wervende tekst!


Wanneer: Woensdag 28 maart, 2018

Hoe laat: Vanaf 19:30

Waar: Studio 20, Mediapark, Hilversum

Entree: gratis voor leden van TP+, €4,- voor niet-leden