TP Lezingen-dag, editie 3: Sharing = Caring (NAP)

De TP Lezingen-dag wordt georganiseerd door de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 

Alweer de 3e editie van de TP Lezingen-dag. Super dat het zo een succes is! Deze keer wordt het een integratieve trainingsdag, in het thema ‘geluk’. Met drie verdiepende onderdelen: Levenskunst, Levenslust en Levensgeluk. Je leert onder andere je eigen hulpbronnen ontdekken en hoe je je cliënten kunt begeleiden zodat zij hun eigen hulpbronnen kunnen inzetten. Met invloeden vanuit de mindfulness en integratieve psychotherapie.

  • Je wordt getraind door de meest inspirerende en succesvolle professionals;
  • Je vind handvatten om meer verdieping en optimalisatie te geven aan je sterke kwaliteiten;
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in jouw vakgebied. Verzekerd van nieuwe inzichten;
  • Je komt in contact met toegepast psychologen door heel Nederland en kunt op deze manier contacten maken en je netwerk uitbreiden.

Introductie TP Lezingen-dag:

De TP Lezingendag is tot stand gekomen door TP’ers voor TP’ers. TP’ers gaven aan na of tijdens het afstuderen verdieping in hun werkveld te missen. De TP Lezingendag biedt deze verdieping in verschillende thema’s en op maat gemaakt aan. De Nederlandse Academie is een opleidingsinstituut met meer dan 35 jaar ervaring om te sharen!

Het slogan ‘Sharing = Caring’ zegt het al. Door jullie input is de TP Lezingen-dag een succes geworden. Jullie geven aan welke verdieping gewenst is en wij regelen een TP Lezingen-dag in het thema met de passende professionals. Met de bekende netwerkborrels sluiten we de TP Lezingen-dag gezamenlijk af en ontstaan de meest interessante nieuwe netwerken, inzichten en samenwerkingen.

Voor wie?

Inmiddels ontpopt de TP Lezingen-dag zich tot een Lezingen-dag met een breder publiek, young professionals met verschillende sociale HBO opgeleide achtergronden weten zich bij de TP Lezingen-dag te voegen. Hierbij kun je denken aan: TP, SPH, SJD, MWD, KinderCoach, therapeut en verpleegkunde. Kun je jezelf hier niet tussen vinden? Alle HBO opgeleide Young Professionals met interesse in de aangeboden thema’s en voor wie de slogan Sharing = Caring op het lijf geschreven is zijn van harte welkom! Ook voor afstuderende tp’ers is deze dag geschikt, je ontvangt bij afronding van de dag 3 colloquiumpunten. Deze diversiteit geeft een unieke wending aan de bekende netwerkborrels waarmee we de TP Lezingen-dag gezamenlijk afsluiten en een moment waarop de meest interessante nieuwe netwerken, inzichten en samenwerkingen ontstaan.

Programma

11.00 – 11.30: Inloop met koffie of thee

11.30 – 13.00: Interactieve start: Levenskunst – Zelfreflectie is the key to succes!

13.00 – 13.30: Lunch pauze (broodjes inbegrepen)

13.30 – 15.00: De praktijk: Levenslust Hou jij het geluk van een ander tegen?

15.00 – 15.15: Koffie pauze

15.15 – 16.45: De ervaringsdeskundige: Levensgeluk Gelukkige mensen in een gelukkige wereld

16.45 – 17.30: (netwerk)borrel en mogelijkheid tot oriënteren op specialisaties bij De Nederlandse Academie

Praktische informatie

Start data: donderdag 22 juni 2017, van 11.00 uur tot 16.45 uur
Kosten: €30,00 incl. lunch!
Locatie: Nederlandse Academie voor Psychotherapie, in Amsterdam.
Contact: Elisha de Ridder, pr@academie-psychotherapie.nl

Schrijf je in, je kunt je ook vrijblijvend op de reserveringslijst plaatsen om verzekerd te zijn van een plaats in de opleiding.

De trainer

Deze dag wordt begeleid door de inspirerende trainer dr. Wim Bresser. Dr. Wim Bresser heeft een eigen praktijk in het hartje van Amsterdam, is Hypnotherapeut, Integratieve Psychotherapeut en opleider bij De Nederlandse Academie.

“Ik ben een optimistisch, joviaal en filosofisch mens. Gebrek aan bescheidenheid, soms onzorgvuldig en vaak te onstuimig zijn de negatieve karaktertrekken van mij. Ik heb een krachtig intellect gecombineerd met fysieke kracht en energie, als lichaam en geest als één geheel functioneren laat dit dualisme een grote veelzijdigheid zien. Ik zal groeien als ik voor uitdagingen sta, vooral omdat ik de behoefte tot provocatie in me heb. Humor is een belangrijk aspect van mijn soms wat tè extraverte uitgelatenheid.”
Dr. – Wim Bresser