Visie: De Toegepaste Psycholoog als visionair

Wanneer je de TP’er beschrijft is dit misschien lastig om in één zin te vatten. Want wat is een TP’er? En misschien nog belangrijker; wat is de TP’er nog meer? Wat is een TP’er nu en wat over 5 jaar?              

Benieuwd naar het antwoord? Meld je dan nu aan en kom naar de TP+ middag op donderdag 30 juni! Een middag die in het teken staat van de TP’er als visionair! Het programma is als volgt:

Van 16:00 tot 17:00 vindt het Panelbijeenkomst plaats (lokaal volgt nog). Joris Brussee is terug om de resultaten van zijn onderzoek te bespreken naar het beeld van TP’s binnen een multidisciplinaire werkveld. Welke kennis moet een TP’er beschikken? En welke competenties moet de TP’er kunnen beheersen? Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten volgt een discussie over de veranderende werkveld van de TP’er en de opkomst van technologie!

Van 17:00 tot 17:30 bieden we aanwezigen een lekkere hapje en drankje aan!

Van 17:30 tot 18:30 geeft Christian Teran Gonzalez een workshop Visionair Charisma! Wat is charisma? Hoe laat je het zien? Wat kunnen we leren van leiders uit onze geschiedenis? En durf jij het aan om voor een publiek een speech te geven over de TP’er als visionair?

Na een kleine break zullen we om 18:45 op de AMA-zone exclusief de film De Man door Europa vertonen. Theatermaker Lucas De Man raakte in gesprek met 20 jonge visionairen tijdens zijn reis door Europa. En wat blijkt: Als het aan deze jonge generatie visionairen ligt staat er voor Europa een grote verandering te wachten!

Een TP’er is in onze ogen een visionair! Een creatieveling. Iemand die met ongewone oplossingen komt! Veelzijdig, maar toch ook weer specialistisch! Iemand die meebouwt aan de toekomst.

Dit is de laatste activiteit van Studievereniging TP+ voor dit collegejaar, dus mis het niet! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen!

Aanmelding
Meld je aan en vermeld hierbij je voor- en achternaam. Kan je er niet de hele middag/avond bij zijn? Laat dan via de mail weten welke activiteiten je bezoekt.

Houd www.tpplus.nl of de evenementenpagina in de gaten voor meer informatie.

We zien je graag op donderdag 30 juni!

Data 
Waar: Ruimte (Volgt nog), Saxion Hogescholen, Handelskade 75, Deventer
Wanneer: Donderdag 30 juni 2016
Hoe laat: 16:00 tot 20:00
Kosten: Gratis (toegankelijk voor iedereen)

Programma

15:45 – 16:00: Inloop
16:00 – 17:00: Panelbijeenkomst Joris Brussee
17:00 – 17:30: Hapje en een drankje
17:30 – 18:30: Workshop Visionair Charisma
18:45 – 19:45: AMA-film: De Man door Europa
19:45 – 20:00: Afsluiting

Meer informatie volgt nog op onze Facebookpagina en website.