Wie is de Rat? / Kwartielborrel special edition

De laatste kwartielborrel van dit jaar van TP+ wordt er eentje om niet te vergeten. Op 9 mei 2019 gaan we het gezellige, maar spannende spel Wie is de Rat in Deventer spelen, om vervolgens af te sluiten met drankjes en hapjes in de stad!

Wat houdt Wie is de Rat in? Het spel is vergelijkbaar met Wie is de Mol?. Dit kun je verwachten:
Onder het genot van koffie, thee of wat fris zal het spel aan ons worden uitgelegd. Vervolgens gaan we in teams op pad en zullen we allerlei groepsopdrachten uitvoeren om geld mee te verdienen. Maar er is een Rat in elk team, en die zal er alles aan doen om iedereens missie te saboteren. Door slim samenspel en een gezonde teamspirit ben je in staat om de Rat te ontmaskeren. Maar wie kun je vertrouwen? Na afloop wordt wederom onder genot van een kop koffie berekend welk team het beste heeft gepresteerd en wordt onthuld wie de Rat was!

Het doet natuurlijk pijn om erachter te komen dat je iemand toch minder kan vertrouwen dan je dacht, en hierom gaan we achteraf de pijn wegdrinken 😉 Wij zetten de eerste paar kannen bier en wat borrelhapjes op tafel! Daarnaast zal er de mogelijkheid zijn om wat (uitgebreider) te eten.

Voor leden vragen we een bedrag van €2,50 om het evenement te bekostigen. Niet-leden vragen we €7,50 in te brengen. De mogelijkheid om je aan te melden sluit op 6 mei 2019, en dit is dus de laatste dag dat je je in ons hok kan aanmelden. Voor die tijd kan je je ook nog aanmelden door onze penningmeester Melvin Peters een bericht te sturen: 06 – 28 28 06 24.

Ben jij erbij? Laat het weten via ons Facebook-evenement!